Menu

Mini Prenosné Tepelné Tesnenie Stroj Potravín Vákuové Fóliou Tesnenie Balenie Plastové Impulz Fóliou Domácnosti Taška Klipy Ručné Balenie

€0.47 €8.74

( 2 Hodnotenie Zákazníkov )

Farba:
Sku: m90585
Kategórie: Stebėtų Tvorcovia
Značka:

Špecifikácie

  • Vystupoval 4 Vákuovo balené tašky
  • Druh Ručné
  • Zdroj Napájania Elektrické
  • Tesniaci dĺžka 32 cm
  • Vystupoval 2 Vákuové Fóliou Stroj
  • S Vákuové Vrece No
  • Názov Značky oumonoka
  • Vystupoval 3 plastová taška fóliou pre kuchyňa
  • Pôvod Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu Vákuové Balenie Stroj
  • Vystupoval 1 vákuové balenie potravín stroj

-------------------------------------

⚠ Sme kúpili logistiky poistenie pre každú objednávku.Počas logistiky ochranná doba, ak nechcete dostávať produktu.Vrátime v plnej výške.

Nemusíte sa obávať, stráca svoje peniaze, sme 100% zaručiť bezpečnosť vašich peňazí!

-------------------------------------

⚠ Budeme posielať objednávky v priebehu 24 hodín.Počas prázdnin, našich zamestnancov na dani sa dodať tovar do 48 hodín.

Budeme používať ERP systém ak chcete nastaviť čas dodania limit tak, že môžete dostávať naše produkty, akonáhle je to možné.

-------------------------------------

Mini Prenosné Tepelné Tesnenie Stroj Potravín Vákuové Fóliou Tesnenie Balenie Plastové Impulz Fóliou Domácnosti Taška Klipy Ručné Balenie

🔲 Poznámka 1: Plug Štandardné(na ktoré sa môžete obrátiť, čo zástrčky vaše spotrebiče použiť)

1).NÁS Plug; 2).EÚ plug; 3).UK plug; 4).AU plug

Poznámka: tvar a farbu zapojte sa budú z času na čas aktualizované, sme vás neupozorní, prosím, vedieť!

🔲 Poznámka 2 : V roku 2024, máme výrazne inovovaný materiál, vykurovacie dosky, a máme potiahnuté vykurovacej dosky výrobku s ekologické a šetrné k životnému prostrediu keramickou vrstvou.Aký je vplyv povlak vykurovacej dosky s zelenej ochrany životného prostredia keramiky?

1. Zelený keramický povrch, môže účinne izolovať kovové kúrenie doska a zabrániť ióny ťažkých kovov z preniká do potravín.

2. Zelený keramický povrch, môže ohrievať jemne a poskytnúť elastické tepla na tesniaci materiál.Čím bráni pevné teplo zo spaľovania sa tesniaci materiál.

🔲 Poznámka 3: Teplo náterové hmoty môžu byť použité vo všetkých aspektov rodinného života, ako mäso chladenie, medicíny skladovanie, písacie potreby skladovanie, zeleniny, uskladnenie, chlieb, skladovanie, kuchynské nádoby, skladovanie, oblečenie a elektronické skladovanie výrobkov, atď.

Teplo tmel je jedným z potrebných nástrojov pre rodinný život.

🔲 Poznámka 4: Pokyny pre Multifunkčné Tepelné Tesnenie Stroj

Naše výrobky sa nemôžu byť použité len na tepelné tesnenie plastové tašky/PE tašky/nylon tašky/hliníkové fólie, tašky, atď., teplota našich výrobkov je konštantná na 200°C (390℉), to môže byť tiež použitý na narovnať/curl vlasy.

🔲 V roku 2024, zrealizovali sme inovácií a kontroly nákladov je poskytnúť zákazníkom s viac cenovo dostupné výrobky a vykonávať dizajn aktualizácie v 6 aspektov, ktoré výrazne zlepšila použitie hodnotu výrobkov.

ⓐŠírka naše vykurovacie dosky je 6,5 CM (2.56 palcov), čo je viac ako 2,5-násobok vykurovacej šírka všeobecné tepelné tesnenie stroj.To výrazne zlepšuje balenie efektivitu a šetrí zbytočné plytvanie času.

S takým širokým kúrenie šírka v takej malej veľkosti, v súčasnej dobe je najviac nákladovo-efektívne mini tepelné tesnenie stroj na Maliari-tapetari-bratislava.sk.

ⓑ Keramické glazúry povlak, vykurovacej dosky môžu riadiť teplotu podľa krivky.Teda, nárast teploty vykurovania doska je jemnejšie, a konštantná teplota 200°C(390 ℉ ) nebude poškodzovať taška.

Kúrenie doska štruktúra

1. Tepelne vodivý podklad

2. Povrch vrstvy

3. Rozdrobených keramická vrstva

4. Rastlinné bielkoviny povlak

ⓒ 3D plávajúci panel design, zabudovaný sila pružiny automaticky upravuje silu podľa hrúbky balík, zníženie škrabance a slzy.

Elastické vyhrievacie dosky môžu tiež znížiť mechanické namáhanie počas práce, ktoré môžu výrazne zlepšiť životnosť tepelné tesnenie stroj.

ⓓNaše tepla-tesniaci stroj má stálu teplotu 200°C (390°F ), ktoré môžu zvýšiť trhanie účinnosť o 30%, tak, že teplo-zapečatené balenie ostáva pevná taška na dlhú dobu.

Sme prijali anti-scalding hlavou dizajn, ktorý môže účinne zabrániť teplota 200°C (390°F) z poškodenia ľudského tela, aby výrobok humánnejšie.

ⓔSme inovovali konštrukčné vykurovacej dosky, zmena z pôvodného rovno typu vlnitý typ , ktorý zvyšuje kúrenie oblasti balení taška takmer o 47% a tepla-zapečatené balenie taška je silnejší a trvá dlhšie.

Na vlnitý typ zvyšuje kúrenie oblasti, zvyšuje mechanické namáhanie, výrazne zlepšuje efektívnosti práce, a tiež zvyšuje odolnosť voči roztrhnutiu balenie vrece.

ⓕ PTC inteligentne ohrieva a dosiahne pracovnú teplotu do 30 sekúnd, zníženie veľa času čakania na prácu.Každý z našich vzorov vytvorí hodnotný zážitok pre vás.

Rýchly nárast teploty je jedným z faktorov, ktoré merajú jadro tepla fóliou.Z tohto dôvodu používame PTC inteligentná technológia, ktorá výrazne zlepšuje ohrev rýchlosť ohrevu dosky.

Máme novo pridané plastové úložný box.Keď je teplo tmel nie je v prevádzke, môže byť uložená v plastovej skrinke bez toho, aby zaberali priestor v kuchyni.

author
Kupujúci
2023-10-21

Je veľmi ľahké. Vhodné pre cenu, ktorú zaplatíte, myslím, že. Priemerná kvalita. Ohrieva rýchlo. Ak chcete, aby vás tesnenie niečo, nech plastu cool, ale nie pečať.

author
Kupujúci
2023-10-20

Moje objednané I 3 Okt, prišiel 20. Okt. Predávajúci môže to urobiť sľub dodacia lehota 15 dní. Aj bez ochrany pre výrobok spôsobuje kryt bol zlomený.

Pridať recenziu

# Príbuzné produkty

Podobné

Obchodné 220V 110V Wonton Knedle Pokožky Maker Stroj Jiaozi Kože Koľajových Automatické Chaos Kožené Slicer

knedľa pokožky stroj popis parametrov: model:hz-03 napätie:110v/220v výkon:140w plesne veľkosť:môže byť upravené v rámci 9 cm(ak chcete prispôsobiť viac väčších rozmerov, prosím kontaktujte nás) plesne

€492.10 €518.00
Podobné

Obchodné Mäso Slicer Nerezová Oceľ Elektrické High-Power Čerstvého Mäsa Rezací Stroj

parametre výrobku názov produktu:mäso slicer výkon motora:2200w napätie:220v 50 hz produkt kapacita:300kg/h váha: cca 45kg rýchlosť rotácie:1400r/min funkcie produktu:krájanie, rezanie,drvenie,dicing krmivo

€341.68 €359.66
Podobné

Elektrické keramickej nádoby Vákuové Fóliou Auta Konzervovanie Štítok Vákuové Fóliou keramickej nádoby ABS Pre Skladovanie Potravín

elektrické keramickej nádoby vákuové fóliou auta konzervovanie štítok vákuové fóliou keramickej nádoby abs pre skladovanie potravín hands-free pre každodenné použitie: naše elektrické keramickej nádoby vákuové fóliou súprava obsahuje

€21.49 €31.15
Podobné

Príručka Kokosový Peeling Stroj Zelený Kokosový Škrabka Čerstvé Kokosové Fréza

technické parametre: stroj veľkosť: 280*385* 540mm hmotnosť: 10 kg inštalácia kroky: 1. montáž stroja piliera na základňu. 2. nainštalujte manuálne zvládnuť na primeranej výšky a utiahnite rukoväte skrutky. 3.kôra

€330.33 €340.54
Podobné

Elektrické Orange Odšťavovač 1200ML Kapacita Extractor Domácnosti, Orange, Lemon Squeezer Ovocie Stlačte Stroj EÚ Plug

podpora dropshipping a wholesaling. 100% originál a s zadarmo po-predaj záruky.funkcie & predajné miesta: 1.self-cúvanie kužeľ: zabezpečuje, aby ste sa najviac šťavy prepínanie smeru s každým stlačením tlačidla. 2.jednoduché čistenie:

€25.32 €29.79
Podobné

50 G 100 G 500 G Automatické Káva Prášok Baliaci Stroj Paradajkový Prášok Plnenie A Balenie Stroj

vezmite prosím na vedomie, pretože produkt je prispôsobený produkt, budeme vám konečná cena po tom, ako sa vaše presné požiadavky. cena na webovej stránke je vkladov nie plnú cenu, a všetky výrobky na našich webových stránkach

€1 112.08 €1 170.61
Podobné

110V/220V Elektrické Šišku Maker Automatické Vykurovanie Surprise Cake Pečenie Raňajky Stroj 1200W Rýchly Ohrev Rúry Pan Prstencového Tvorcovia

parametre: tortu pan typ: krep maker funkcia: značky, iné elektrické pečící kúrenie: kúrenie na oboch stranách tortu pan priemer: 35 cm a vyššie panvica doska design: non-pozastavenie režim ovládania:

€36.96 €67.20
Podobné

Elektrické Pizza Pec Baker z Nehrdzavejúcej Ocele Baker Stroj Obchodné Pizza Stroj na Výrobu Pizza/ Chlieb Pečenie Zariadenia 220v

produkt parameter veľkosť balenia: 55*55*45 cm brutto hmotnosť: 20 kg napätie: 220v teplotný rozsah :50-350℃ funkcie podrobnosti aplikácie naše výrobné jiaozuo dopredu spoločnosť

€224.04
Podobné

VEVOR Reverzibilné Platnička Pre-Ostrieľaný liatinová Platnička Non-Stick Rodiny Pan Riadu s Rukoväťou Flat Top Doska pre GRILOVANIE,

funkcie a podrobné údaje pribrala liatinová grilovacia panvica: tento plochý top gril je tvorený v jednom kuse s hrúbkou 3.3 mm, zabezpečuje rovnomernú distribúciu tepla a plne uvoľnenie chuť a výživa potraviny. premium liatina materiál:

€47.72 €79.54
Podobné

Ponorenie ručný Mixér 500W Heavy Duty Motor, S 600 ml Miešanie Hadičky, 500 ml Chopper, Rum a Mlieko Frother

o tejto položky: najlepšie na trhu – z našej titánové ocele čepeľ rotačný systém, na naše plné medené 500 watt skupinka zničenie motora, žiadne iné stick mixér zápasy tento model je schopnosť zničiť, rozprašovať, a hladko zmes,

€39.52 €79.04
Podobné

Prenosné Varná Kanvica Varič Na Ryžu Lunch Box Mini Polievky, Guláš, Pomalý Hrniec, Ovsená Kaša Potravín Parník Rezance Cestoviny Ohrievač Hotpot

parameter: menovité napätie: 220v menovitá frekvencia: 50hz menovitý výkon: 500w menovitý výkon: 0.8 l hmotnosť výrobku:950g funkcia: variť ryžu, ragú polievka, kaša, zdravie, čaju, zeleniny, s teplotou

€32.15 €58.46
Podobné

Gotech kávovar kávovarom Americké Multifunkčné Dvojakým použitím Brúsnych Zŕn Pre Domáce Ubytovni Office Kaviareň CM6686A

parametre: gotech kávovar kávovarom americké multifunkčné dvojakým použitím brúsnych zŕn pre domáce ubytovni office kaviareň cm6686a model: cm6686a napätie:220v/50hz výkon: 600w kapacita: 580ml(1-4 poháre) kávovar

€151.74 €189.68
Podobné

Mini Frother Ručné, Ponorné Mixér Cordlesss Pena Maker USB Nabíjateľné Malý Mixér S 2 Nehrdzavejúcej Odkvapávače

mini frother ručné, ponorné mixér cordlesss pena maker usb nabíjateľné malý mixér s 2 nehrdzavejúcej odkvapávače množstvo: tento súbor elektrická metla obsahuje 1* zvládnuť + 1* metla + 1* miešanie hlavy + 1* nabíjací kábel materiál:

€8.04 €13.40
Podobné

Z Nehrdzavejúcej Ocele Metla, Ručný Elektrický Šľahač Mlieka Mlieko, Káva Mixér Penenie Mlieka Stroj-Mini Bezdrôtová Prenosný Mixér

funkcia: non-stick, flexibilné a ľahko ovládateľný nehrdzavejúcej ocele jar, a telo je vyrobené z abs plastu jednoduchý on/off tlačidlo pre jednoduché ovládanie vajcia šľahač nepoškodia riadu alebo misy ľahko čistiť vlhkou handričkou. aby

€0.47 €6.36
Podobné

220V Multifunkčná Elektrická Panvica Non Stick Omeleta Steak Varenie Pan Vajec, Placka, Hamburger Chlieb Raňajky Stroj

220v multifunkčná elektrická panvica non stick omeleta steak varenie pan vajec, placka, hamburger chlieb raňajky stroj

€29.33 €41.31
Podobné

Pneumatické Vložiť Plniaci Stroj Automatické Piestové Čerpadlo Omáčka, Med, Arašidové Fľaša Beauty Cream Kozmetické Šampón

záruka a ručenie : stroj so záruku 24 mesiacov, ak je niečo zle s ňou, prosím, kontaktujte nás bez váhania.(xi) iné politiky, ktoré : 1) nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.a nie je zodpovedný za colné

€1 000.93
Podobné

Multifunkčný Krájač Zeleniny Krájané Obchodné Mäso Fréza Stroj Elektrický Plátky Nakrájaného na kocky Nakrájané 110V 220V

parametre výrobku výkon: 850w napätie: 110v/60hz 220v/50hz čepeľ rýchlosť: 170 r/min hmotnosť: 24kg materiál: nehrdzavejúca oceľ čepeľ dĺžka: 85mm veľkosť:350*300*350 mm nôž skupiny

€644.67
Podobné

Komerčné Kuchyne Kari Stroj na Výrobu Automatické Samosa Malé Knedľa Stroj 220V 110V

parameter: model: lbjz-80 napätie: 220 / 110v výstup: 4800pcs/h hmotnosť: 100 kg typ: stanovená rýchlosť/upraviť rýchlosť výkon: 2,5 kw /0,75 kw veľkosť: 65 * 45 * 78 cm tvar: môže

€1 221.48
Podobné

1/2 KS Elektrických Mlieko Frother Ručný Mini Foamer kávovar Vajcia Šľahač na Čokoládu Cappuccino Miešačky Prenosné

1/2 ks elektrických mlieko frother ručný mini foamer kávovar vajcia šľahač čokoláda cappuccino miešačky prenosné popis: názov produktu: elektrický mixér produkt materiál: nerezová oceľ ako používať: -tlačidlo

€3.61 €5.16